Může True Polymorph přeměnit objekt (strom) na Champion (CR 9) z Volo's?

17

Spouštím dobrodružství na vysoké úrovni s norským tématem a Odin a Thor běhali kolem obrovitých obrů.

Průvodce Odin použil true polymorph k vytvoření člověka z dubu log (viz sága), a chtěl, aby to byl CR9 Champion z Volo's Guide to Monsters em> (str. 212).

Nechal jsem to udělat, protože to bylo v pohodě. Mám však v hlavě názor, že pravidla umožňují pouze průměrný příklad závodu - jako obyčejný člověk, nikoliv šampión, ale nenajdu pravidlo či rozhodnutí, které mě přiměly myslet.

Je vytvořen lidský šampion CR9 RAW / RAI použití true polymorph ?

    
dané HenryWLee1066 12.07.2018 02:27

1 odpověď

37

Kouzlo true polymorph říká:

You can turn an object into any kind of creature, as long as the creature’s size is no larger than the object’s size and the creature’s challenge rating is 9 or lower. The creature is friendly to you and your companions. It acts on each of your turns. You decide what action it takes and how it moves. The DM has its statistics and resolves its actions and movement.

Vypadá to, že se jedná o CR 9 nebo nižší, a tak je vytvoření CR 9 lidského šampiona (Volo's Guide to Monsters, str. 212) dokonale legitimní.

Nechte začít s obrovskými obry.

    
odpověděl 12.07.2018 03:25

Přečtěte si další otázky týkající se značek