Může mi zlá pirátská postava zůstat zlá podle nových pravidel dobrodruhů?

21

Snažím se dělat hlavy nebo konce toho, zda moje postava může zůstat Lawful Evil podle současných pravidel Adventure League.

Poprvé jsem psal charakter být Lawful Evil v Season 7, kde jedinou podmínkou je, že musí patřit k jedné ze dvou frakcí: Lords 'Alliance nebo Zhentarim.

Nyní, s Season 8, je spousta změn. Začneme se základy podle ALPG8.2:

Alignment. Evil characters aren't allowed in D&D Adventurers League play unless your character is a member of either the Lords' Alliance or Zhentarim faction. These characters may be lawful evil.

Dobře, zatím tak dobře. Byl součástí frakce Lords 'Alliance, takže byl pokryt. Kromě:

Step 6: Select a Faction (Optional)

Your character can be a member of a faction if they have the Safe Haven background feature (Faction Agent background, Sword Coast Adventurers Guide).

Ale moje postava nemá pozadí Safe Haven. Má pozadí špatná reputace z toho, že je pirát (něco, co hraje silně v tom, jak je postava zobrazena).

V ALFAQ8.2:

Is this Guidance Retroactive?

Campaign Documents are effective as of its effective date on the cover page, but aren't retroactive unless an entry states as much. It does, however, supersede previously issued guidance to the same effect.

Takže by se neměl měnit zpětně.

Ale na oficiálním webu Adventurers League se hovoří o změně frakcí a uvádí následující

So what does this mean for characters that already have a faction? Well, it's pretty easy:

  • you can leave your faction (normal rules apply)

  • you can stay in your faction by exchanging your current background feature with Safe Haven, the feature used by the Faction Agent background (from Sword Coast Adventurer's Guide). You may do this regardless of your level, just as how your alignment might change as your story progresses.

  • factions will no longer be providing magic items, nor will the mentor functions exist

  • remember that characters with a lawful evil alignment are required to be members of either the Zhentarim or the Lords' Alliance, and Adventurers League play does not allow neutral evil or chaotic evil alignments in play

Která se zdá být požadovanou zpětnou změnou. Nyní pochází z webové stránky a nikoliv z oficiálních nejčastějších otázek, ale přesto bych to považoval za oficiální.

Takže ponechají tři možnosti:

  • Nic zpětné; charakter zůstává jako je - zlý a zlý pirát.
  • Retroaktivně nemá již špatnou reputaci, ale místo toho musí mít pozadí Safe Haven, které je stále zlé, ale již přestává dělat strach, když se blíží.
  • Retroaktivně zůstává pirát s pozadím špatné pověsti, ale ztratí svou frakcionovanou příslušnost a už nemůže být zlí.
  • Jak se to všechno otřáslo?

        
    dané MivaScott 13.11.2018 23:51

    2 odpovědi

    5

    Buď změňte funkci pozadí nebo zarovnání

    Z pravidel, které jste již citovali, se zdá být docela jasné. Možnosti 2 a 3, které jste uvedli, jsou obě možnosti.

    Můžete si vybrat, zda chcete zachovat svou funkci špatnou reputaci a ztratit vaši frakci, a tudíž své zlé zarovnání.

    NEBO

    Můžete obchodovat se se špatnou reputací pro Safe Haven a udržet svou frakci a zarovnání.

    Která možnost je závislá na vás.

    Poznámka: Nejsem AL DM nebo Admin, takže můj rozhodnutí není oficiální.

        
    odpověděl 20.11.2018 04:53
    3

    Yeap, budete muset změnit svou postavu buďto způsobem

    Celý systém frakcí se mění, jak je uvedeno na stránkách, které jste propojili, a ve verzi ALPG pro sezónu 8 a zdá se, že nyní můžete být součástí frakce pouze tehdy, pokud máte funkci pozadí Safe Haven. Jak jste uvedl, musíte buď opustit frakci nebo získat volné pozadí a získat funkci Safe Haven. Zejména webová stránka uvádí stav

    As such, characters that want to be a part of a faction will need to take the Faction Agent background

    a později

    you will need to have the Safe Haven feature in order to remain a member of your faction (yes, this is the second time we’ve said this in the article; it’s intentional).

    Pravděpodobně proto, že se o to lidé již více než jednou ptají. Takže jo, jasně uvedli, že musíte změnit své pozadí nebo ztratíte vaši filiální příslušnost (a následně ztratíte své zlé zarovnání).

    Nebo můžete opustit AL a prostě hrát hry domů, které dělají všichni kvůli těmto změnám. Omlouváme se, náhodný rant.

        
    odpověděl 20.11.2018 05:34

    Přečtěte si další otázky týkající se značek